PROPTECH AGENDA - DAY 2

09:00 (5min)	PROPTECH & AI IN REAL ESTATE	REAL ESTATE SOFTWARE
09:05 (60min)	APF START-UP COMEPTITION	
	JUDGES:	
	Peter Clark Managing Partner, REdimension Capital	
	Matthew Marshall Partner & Co-Founder, REdimension Capital	
	Theo Mseka CEO, Private Property	
	Zachariah George Managing Partner, Launch Africa	
10:05 (15min)	OVERVIEW PRESENTATION: Looking back at Adoption, Funding, Major	Deals, and Key Metrics
	PRESENTED BY: Matthew Marshall Partner & Co-Founder, REdimension Capital	
10:20 (15min)	AI ADVANCEMENT IN PROPTECH AND HOW MRI AGORA IS SHAP REAL ESTATE DATA CONSUMPTION	NG THE FUTURE OF
	PRESENTED BY: George Turck, VP, Product, MRI Software	
10:35 (40min)	TECH IN REAL ESTATE: Top-Down Influence: How Technology is Inf Real Estate-Exploring how technology drives change from the exec down through RE organizations	luencing Listed and Private utive level and cascading
	<u>MODERATOR:</u> Phil Barttram, Founder & Director, Philbar Consulting & Pooled Data Services (Pty)	Ltd
	PANELISTS: Imogen Mantel Head of Analysis, Liberty Two Degrees -Standard Bank Group	
	Malcolm Horne Group CEO, Broll Property Group	
	Waldo Marcus Industry Principal, MRI Software	
	Gary Goliath Innovation Lead: Real Estate Products, Quoin Technologies	
11:15 (20min)	THE ROLE OF LIDAR IN THE BUILT PRESENTED BY: Keith Tarr, Director, The Firefly Company	
11:35 (30MIN	I) BREAK	
12:05 (30MIN)	AI IN REAL ESTATE – What does it mean, really? A look at how AI is experience & real estate decision making	rewriting the human
	A PRESENTATION & THEN CONVERSATION:	
	Danny Saksenberg Chief Al Officer, EMERGE	
	Peter Clark Managing Partner, REdimension Capital	
	Aileen Bodel	

AFRICA

FORUM

mri

PR PTECH

Alleen Rodel CEO, RE-TECSolutions





12:35 (15MIN)	KEYNOTE Presentation: Powering 1000 stores In Africa through Technology	
	PRESENTED BY: Adrian Basson, CEO Hungry Lion	
12:50 (40min)	ENHANCING CLIENT EXPERIENCE THROUGHTECHNOLOGY: How Technology is (or Can) Influence the Client Experience in Real Estate – With a significant shift towards improving end-user experier	
	MODERATOR: Peter Levett, Joint Chief Executive, iShack Ventures	
	PANELISTS:	
	Graham Hutchinson Managing Director, Burstone Group South Africa	
	Tim Irvine National Client Experience & Asset Manager, Growthpoint Properties	
	Robert Salzwedel Founder & CEO, Kenai	
	Kfir Rusin Co-CEO, admyt	
13:30 (60MIN) LUNCH		
14:30 (15MIN)	KEY PROPTECH TRENDS IN AFRICAN REAL ESTATE MARKETS	
	PRESENTED BY: Sean Godoy, Co-Founder, PropDD	
14:45 (15MIN)	LEASESURANCE CASE STUDY V2	
	PRESENTED BY: Paul Schaefer, CEO, LeaseSurance	
15:00 (40min)	KYA-KNOW YOUR ASSETS: How Tech is Uncovering New Data Points for Real Estate Assets and Their End Users	
	Moderator: Rael Levitt, Chairperson, Lisa	
	PANELISTS:	
	JK du Toit Founder & CEO, The Good People Data Company	
	Dirk Janse van Rensburg Managing Director: Key Software Solutions, Pragma Global	
	Wayne Berger Co-CEO, Smartbuildingapp.com	
15:40 (20MIN)	ROOMKING- An update on their journey and milestones	
	PRESENTED BY:	
	Modicai Mnculwane, CEO, RoomKing	
	Neil Eliason, Head: Tech & Marketing Design, RoomKing	
16:00 (10MIN)	CLOSING REMARKS-END OF SUMMIT	

18:00 Networking Cocktail Function